Republika Kosovo

Dragaš

Danas je gradonačelnik opštine Dragaš, g. Bedžet Dželadini, u pratnji predstavnika KOSTT-a i konsultantskih kompanija za izradu projekta za izgradnju nove trafostanice 110/35/10 kv, posetio lokaciju na kojoj će ova trafostanica biti izgrađena

2024/04/03 - 10:05

Danas je gradonačelnik opštine Dragaš, g. Bedžet Dželadini, u pratnji predstavnika KOSTT-a i konsultantskih kompanija za izradu projekta za izgradnju nove trafostanice 110/35/10 kv, posetio lokaciju na kojoj će ova trafostanica biti izgrađena , koja se nalazi na Mejdanu selo Šajne.

Ovom prilikom gradonačelnik Xheladini je rekao da je ovaj projekat veoma važan i da će pomoći preduzećima i domaćinstvima u našoj opštini, pošto je snabdevanje električnom energijom do sada bilo veoma problematično.

Gradonačelnik Dželadini se zahvalio predstavnicima KOSTT-a i konsultantskim kokorama na saradnji, ističući da je parcela za izgradnju trafostanice spremna za korišćenje, te da su im za sve što je u nadležnosti opštine na raspolaganju, za pružanje podrške do potpune realizacije ovog značajnog projekta za građane opštine Dragaš.