Republika Kosovo

Dragaš

Povodom smene osoblja jedinice turskog KFOR-a LMT u Dragašu, komandant ove jedinice, kapetan Ugur Kaya, imao je pozdravni sastanak sa gradonačelnikom opštine Dragaš

2023/03/04 - 3:28

Povodom smene osoblja jedinice turskog KFOR-a LMT u Dragašu, komandant ove jedinice, kapetan Ugur Kaya, imao je pozdravni sastanak sa gradonačelnikom opštine Dragaš, g. Bexhet Xheladinijem, gdje se sastao sa novim komandantom, kapetan Hikmet Şevke, koji će predvoditi jedinicu LMT Turskog KFOR-a u Dragašu.

Kapetan Ugur Kaya zahvalio je gradonačelniku Dželadiniju na saradnji, opisujući ga kao najboljeg političara i predsjednika kojeg je do sada sreo. On je u ime svog osoblja poželeo gradonačelniku Dželadiniju uspeh u radu i produbljivanju saradnje sa turskim KFOR-om u Dragašu.

S druge strane, gradonačelnik Xheladini je izrazio izuzetno zadovoljstvo radom kapetana Ugur Kaya i jedinice koju je vodio, poželivši mu sreću u rodnom gradu.

Gradonačelnik Xheladini je poželio dobrodošlicu kapetanu Hikmet Şevkeu. On ga je upoznao sa kratkim istorijatom opštine Dragaš i obećao da će dodatno ojačati saradnju sa prijateljskom zemljom Turskom i LMT jedinicom turskog KFOR-a u našoj opštini.