Republika e Kosoves

Fushë Kosovë

Nisin punimet në renovimin e Qendrës Kryesore të Mjekësisë Familjare

2022/11/01 - 8:08

Kanë filluar punimet e vrazhda në objektin e Qendrës Kryesore të  Mjekësisë Familjare “Dr. Fatmir Krasniqi” në Fushë  Kosovë.

Shërbimet shëndetësore nuk do të mungojnë dhe si të tilla ato kryhen në objektin e ri në QMF, ku qytetarët janë të informuar me kohë për zhvendosjen  e  këtyre shërbimeve.

Angazhimi ynë ka të bëj me ngritjen e mirëqenies  dhe infrastrukturën   shëndetësore  në mënyrë që  qytetarët  tan të  kenë  qasje më të mira  në marrjen e shërbimeve sa më cilësore dhe efikase.

Shpresojmë për mirëkuptim nga qytetaret e komunës sonë!