Mirësevini 
në 

Fushë Kosovë

Faqja e Fushë Kosovës do të jetë faqja, në të cilën qytetarët e komunës sonë, por edhe më gjerë, mund të informohen për punën dhe të arriturat tona, por edhe me preokupimet tona dhe të qytetarëve tanë!

 

Adresa elektronike zyrtare

 

 

Ftesë
19 janar 2018
Për: Anëtarët e Kuvendit të Komunës së Fushë-Kosovës
Ftoheni që të merrni pjesë në mbledhjen e parë - I - rë, të Kuvendit të Komunës, e cila do të mbahet me datë: 29.01.2018, filluar në orën 10:00h. Mbledhja do të mbahet në sallën e Kuvendit të Komunës së Fushë-Kosovës.
Për më shumë, dokumentin mund ta shkarkoni këtu.

më shumë...

Kryetari i Komunës, z. Burim Berisha, priti në takim komandantin regjional të KFOR-it kolonel Daniele Bajata
09 janar 2018

Z. Bajata i shoqëruar nga ushtarak të lartë të KFOR-it, gjatë takimit, u informua nga Kryetari Berisha për rrjedhat e përgjithshme në komunën e Fushë Kosovës, për sigurinë e përgjithshme, lëvizjen e lirë të qytetarëve të komunës sonë si dhe për proceset e përgjithshme zhvillimore në komunë por edhe në nivel vendi. Z. Bajata shprehu interesim për t’u informuar edhe për përfundimin e zgjedhjeve, punën e asamblesë komunale, investimet komunale, të hyrat financiare, ambientin etj. 

më shumë...

Njoftim
05 janar 2018

Njoftojmë qytetarët e Komunës së Fushë-Kosovës se kemi filluar me zhvendosje të Drejtorive Komunale në objektin e ri të Komunës. Ne kemi planifikuar që kjo zhvendosje të përfundoj deri në fund të këtij muaji sepse ndërrimi i lokacionit, bartja e pajisjeve dhe dokumentacionit na marrin kohë, andaj kërkojmë mirëkuptimin tuaj nëse ndonjë shërbim komunal mund të ketë vonesa për arsyet e cekura më lartë. Gjithashtu kërkojmë nga qytetarët që vetëm për kërkesat urgjente t’i drejtohen komunës, përndryshe në objektin e ri do të fillojë puna në muajin shkurt 2018 ku padyshim se do të ketë shërbime komunale më efikase për të gjithë qytetarët e Komunës sonë.

më shumë...

Vjollca Konjusha zgjidhet kryesuese e kuvendit të komunës së Fushë-Kosovës
29 dhjetor 2017

Në seancën e cila u drejtua nga z. Qerim Gara, Lidhja Demokratike e Kosovës si parti shumicë në kuvend, propozoi kandidaten znj. Vjollca Konjusha për pozitën e kryesueses e cila nuk kishte kundër kandidat.

Pas procesit të votimit zonja Konjusha mori shumicën e votave të asambleistëve duke u zgjedhë kështu kryesuese e kuvendit në mandatin katër vjeçar.

Në fjalën e saj duke i falënderua të pranishmit tha se do ti kryej detyrat sipas ligjit me nderë,  besnikëri e ndërgjegje. Do të kem bashkëpunim me të gjitha subjektet politike pa anime gjatë katër viteve në vazhdim.

Shpresoj dhe besoj që puna dhe përkushtimi i të gjithë neve do të jetë në dobi të qytetarëve tanë të cilët na besuan me votën e tyre. Do të mundohemi të punojmë drejtë dhe të jemi sa më transparent në mënyrë që të sigurohen kushte për jetë të qetë dhe të  këndshme për të gjithë qytetarët e komunës së Fushë-Kosovës.
Inspektim  Inspektim  Inspektim
më shumë...

Shpallen më të mirët në art dhe sport
28 dhjetor 2017

Drejtoria e Kulturës, Rinisë dhe Sportit, në një atmosferë festive, shpalli Sportistët dhe Krijuesin e Vitit 2017. Me këtë ceremoni festive, organizuar nga Komuna e Fushë-Kosovës, u përmbyll  programi i projekteve të Drejtorisë së Kulturës, Rinisë dhe Sportit për vitin 2017, për të vazhduar me suksese të reja në vitin 2018.

Tradita e shpalljes së më të mirëve në art, kulturë dhe sport ka nisur të aplikohet qysh moti nga komuna jonë. Përmes një konkurrence të lartë, në kulturë, art dhe sport, epiteti i më të mirëve për këtë vit u takoi:  
*Krijuesi i vitit 2017, regjisorit të mirënjohur,  z. Kastriot Saqipi.
*Sportistja e Vitit”  volejbollistja, znjsh. Mihane Gashani, e cila u vlerësua lart nga të pranishmit në eveniment.
*Klubi i Vitit i takoi, Klubit të Karatesë "Martial Arts", Fushë-Kosovë.

Të zgjedhurve të këtij viti, si më të suksesshëm, si dhe krijuesve dhe sportistëve tjerë, Drejtoria e Kulturës, Rinisë dhe Sportit iu uron suksese tjera të radhës në vitin e ardhshëm!

më shumë...

Kryetari i Komunës, z. Burim Berisha, ndanë mirënjohje për Qendrën Kryesore të Mjekësisë Familjare
28 dhjetor 2017

Sot më 28.12.2017, në Qendrën Kryesore të Mjekësisë  Familjare u mbajt një koktej rasti me qëllim të përmbylljes së vitit 2017. Të pranishëm  ishin  Kryetari i Komunës z. Burim Berisha dhe ushtruesja e detyrës së Drejtorit në DSHMS Ganimete (Rexhepi ) Berisha.

Me këtë rast u mbajt fjalim falënderues dhe  përmbyllës nga Drejtori i QKMF-së Osman Maxhera dhe  nga Kryetari i Komunës, njëherit u ndanë Mirënjohje për:

- Punëtorët të cilët kanë dhënë kontributin e tyre gjatë periudhës së vaksinimit, në kohën e paraqitjes së fruthit.

- Për punëtorët të cilët kanë dhënë kontributin e tyre në punë gjatë vitit 2017,

si dhe u dha Mirënjohja  për Qendrën Kryesore të Mjekësisë Familjare e ndarë nga Kryetari i Komunës z. Burim Berisha  për punën shembullore të këtij institucioni që iu dorëzua Dr.Osman Maxheres.

Me këtë rast i falënderojmë punëtoret shëndetësor dhe stafin tjetër për punën  e pa lodhshme gjatë vitit qe po e lëmë pas, dhe njëherit  iu dëshirojmë shëndet, suksese dhe harmoni në familjet e tyre. 
Inspektim  Inspektim  Inspektim

më shumë...

Takim pune në zyrën e kryetarit të komunës z. Burim Berisha
22 dhjetor 2017

Një delegacion i grupit parlamentar nga Lidhja Demokratike e Kosovës i kryesuar nga z. Avdullah Hoti, vizitoi sot komunën e Fushë-Kosovës ku u pritën nga kryetari i komunës z. Burim Berisha me bashkëpunëtorë.

Kryetari Berisha informoi mysafirët për zhvillimet aktuale dhe për proceset nëpër të cilat po kalon kjo komunë. Synimi ynë është realizimi i projekteve madhore në të mirë të qytetarëve dhe ofrimi i kushteve sa më të mira për një jetë edhe më të mirë duke realizuar projekte të rëndësishme dhe me prioritet për qytetarët tanë.

Edhe shefi i grupit parlamentar të LDK-së z. Avdullah Hoti duke falënderuar për pritjen, informoi mikëpritësin për aktivitetet e GP të LDK-së me fokus të veçantë për zhvillimin ekonomik dhe angazhimin që po bëjnë në këtë fushë duke e vlerësuar si prioritet që do ta kenë gjatë këtij mandati parlamentar.
Inspektim  Inspektim  Inspektim

më shumë...

Ftesë
20 dhjetor 2017
Për: Anëtarët e Kuvendit të Komunës së Fushë-Kosovës
Ftoheni që të merrni pjesë në mbledhjen e Kuvendit të Komunës, e cila do të mbahet me datë: 29.12.2017, filluar në orën 10:00h. Mbledhja do të mbahet në sallën e Kuvendit të Komunës së Fushë-Kosovës.
Për më shumë, dokumentin mund ta shkarkoni këtu

më shumë...

 

Hyrja


riatdhesimi.jpg

Telefona me rëndësi

Ndarjet e shpenzimeve

Inspektim

 

Faqja zyrtare në