Republika e Kosoves

Fushë Kosovë

Pastrohen oborret e të gjitha shkollave

2020/09/11 - 3:15

Në prag të fillimit të vitit të ri shkollor 2020/2021, po bëhen të gjitha përgatitjet për një fillim sa më të mirë dhe sa më të pastër.

Këto ditë KRM “Pastrimi” po bën pastrimin e të gjitha hapësirave dhe oborreve të shkollave në komunën e Fushë-Kosovës me qëllim që nxënësit dhe personeli shkollor të kenë kushte sa më të mira për punë.