Republika e Kosoves

Fushë Kosovë

Takim në Zyrën e Kryetarit të Komunës së Fushë-Kosovës

2023/01/18 - 2:32

Kryetari i Komunës së Fushë-Kosovës z.Burim Berisha së bashku me bashkëpunëtor ka pritur në takim përfaqësuesit e projektit të USAID-it, Drejtorin ekzekutiv të ECMI-së z.Adrian Zeqiri, dhe ekipin e eksperteve znj. Erblina Ramadani, z.Bashkim Isufi dhe z.Flamur Zeqiri.

Në këtë takim u diskutua për modelet e mundshme të menagjimit të integruar të mbeturinave të riciklueshme, “Riciklimi ka rëndësi për Komunën e Fushë Kosovës”.

Kryetari Berisha tha se mbetem i përkushtuar të kontribuojë me të gjitha mundësitë dhe kapacitetet që projektet e tilla të realizohen.​