Republika e Kosoves

Fushë Kosovë

Vazhdon puna e projektit për Planin e Mobilitetit

2020/09/16 - 1:48

Sot u mbajt një takim pune me pjesëmarrje të grupeve punuese dhe Institutit ‘INSI’ për të rrumbullaksuar punën më shumë se 1 vjeqare në projektin shumë të rëndësishëm për rregullimin shumëvjeqar të trafikut në komunën e Fushë-Kosovës të quajtur “Hartimi i Planit të Mobilitetit të Qëndrueshëm Urban për Komunën e Fushë-Kosovës”.

Kryetari i komunës z.Burim Berisha e hapi takimin ku në mes tjerash tha “Komuna e Fushë-Kosovës, përveq këtij projekti madhor që do të rregullojë në tërësi sistemin e trafikut për shumë vite, është duke punuar dhe rregulluar disa sisteme të tjera të mëdha si: