Republika e Kosoves

Fushë Kosovë

Rregullorja për varreza dhe ofrimin e shërbimeve të varrimit

2023/03/23 - 9:25

Forma e aplikacionit: Rregullorja për varreza dhe ofrimin e shërbimeve të varrimit