Republika e Kosoves

Junik

Prezantohen forma e aplikimin në grande në kuadër të projektit “Përfshirja dhe Fuqizimi Ekonomik në Ballkanin Perëndimor”

2023/04/15 - 8:52

Përfaqësuesit e organizatës Help Misioni znj. Rrezart Shala, znj. Marigona Fetahu në bashkëpunim me
Komunën e Junikut, në ambientet e sallës se kuvendit kane bërë prezantimin e formës së aplikimit, mundësi per përfitimin ne grandet te cilat janë në kuadër të projektit “Përfshirja dhe Fuqizimi Ekonomik në Ballkanin Perëndimor” i cili do të realizohet në komunat: Junik, Mamushë, Lipjan, Mitrovicë e Jugut, Prizren dhe Pejë.
Ky projekt financohet nga Qeveria Gjermane, komunat partnere ndërsa zbatohet nga organizata Help në Kosovë.