Republika Kosovo

Podujevo

Predsednik Bulliqi održao sastanak sa organizacijom “YOU CAN DO”   

2023/03/03 - 11:44

Predsednik Bulliqi održao sastanak sa organizacijom “YOU CAN DO”                      

 

Predsednik Opštine Shpejtim Bulliqi je danas, tokom dana, zajedno sa Predsedavajućim Skupštine Hilmi Hoxha i direktorima Avni Fetahu i Antoneta Ejupi, ugostio predstavnike nevladine organizacije „You Can Do “, organizacija ova koja ima za cilj obuku i rehabilitaciju slepih lica.

Predsednik Bulliqi i predstavnici ove organizacije razgovarali su o izazovima sa kojima se svakodnevno suočavaju slepe osobe, sa posebnim osvrtom na stvaranje novih mogućnosti za zapošljavanje, obrazovanje i punu integraciju ove zajednice u javnu sferu.

Predsednik Bulliqi im je obećao podršku u njihovim aktivnostima i ohrabrio predstavnike organizacije da kada se otvore pozivi za subvencije da se prijave sa različitim programima i projektima jer smo veoma zainteresovani da podržimo ugrožene grupe i ponudimo vam podršku u cilju poboljšanja njihovog blagostanja.

Takođe, Predsednik Bulliqi je rekao da će učiniti sve da stvori mogućnosti za zapošljavanje ovih ljudi i punu integraciju i pristup slepih osoba u javne institucije u Podujevu.