Republika e Kosoves

Fushë Kosovë

Drejtori

Emri dhe Mbiemri: Arbër Statovci
Data e lindjes: 05.08.1990
Vendi i lindjes: Prishtinë

E-mail: 
Mob: 044/700-902
VOIP: 038/ 200 40541