Republika e Kosoves

Kaçanik

NJOFTIM – Regjistrimit të Popullsisë

2023/11/24 - 12:16

Njoftim, ju njoftojm që data e Regjistrimit të Popullsisë është planifikuar të filloj me datën 5 Prill 2024 deri me 17 Maj 2024.

Dhe po ashtu, ju njoftojm që konkursi për Mbikqyrës dhe Regjistrues do të jetë i hapur deri me datën 31 dhjetor 2023