Mirësevini në Kaçanik

Hyrja Regjistrohu

 

Faqja e Kaçanikut do te jetë një dritare e re, ne të cilën qytetarët e komunës sonë, por edhe më gjere, mundë të informohen për punën dhe te arriturat tona, por edhe me preokupimet dhe sfidat tona dhe të qytetarëve tanë.

 

Historiku

Kaçaniku si qendër administrative – qytezë daton që nga fundi i shekullit XVI. Themelues i parë i kësaj qyteze është Koxha Sinan Pasha i cili ndërtoi xhaminë në vitin 1594 e cila edhe sot ekziston, një kuzhinë publike (imaret) , një shkollë në afërsi të xhamisë, dy hane, një hamam, kalanë (në fund të shekullit XVI , në vitin 1595 ) dhe disa mullinj në lumin Lepenc.
 
më shumë...

 

Lajme

FTESË PËR MBLEDHJE
12 dhjetor 2017

 Të nderuar  anëtarë të zgjedhur të Kuvendit të Komunës Kaçanik,

 

            Ftoheni të merrni pjesë në Mbledhjen Inauguruese  të Kuvendit të Komunës  Kaçanik, caktuar për datë: 20.12.2017 ( dita e  Mërkurë ).

 

Mbledhja i fillon punimet në ora 10:00 , në sallën e kuvendit, në katin e III-të  të objektit të administratës komunale.

 

            Në këtë mbledhje do të bëni Betimin dhe nënshkruani Deklaratën Solemne për marrjen zyrtarisht të detyrës së anëtarit të Kuvendit të Komunës Kaçanik.

 

            Mbledhjen do ta hapë, Kryetari në detyrë i Komunës, Besim Ilazi,  pastaj për pikët tjera, mbledhja zhvillohet ashtu siç është përcaktuar në rend pune.

 

 

            Mbledhja është e hapur për publikun.

 

            Ju mirëpresim!

           

            Me respekt!

           

 

 

                                                                                            Kryetari i komunës (në detyrë)

                                                                                                           Besim  Ilazi,

                                                                                        

më shumë...

Organizohet Simpoziumi “Ambasadorët e Rinj” të Kaçanikut e të Vitisë
12 dhjetor 2017
 Komuna e Kaçanikut ishte vendtakim i shumë të rinjëve, të cilët ishin mbledhur në Shtëpinë e Kulturës “Xheladin Kurtaj” në simpoziumin “Ambasadorët e Rinjë”.

më shumë...

Ekzekutivi komunal mbanë mbledhjen e fillimjavës
11 dhjetor 2017
 Kryetari i Komunës së Kaçanikut Besim Ilazi dhe Nënkryetari Remzi Elezi, u njoftuan sot me dinamikën e punëve dhe aktiviteteve të tjera komunale në mbledhjen e fillimjavës të ekzekutivit komunal.

më shumë...

DEBAT PUBLIK
08 dhjetor 2017

 Duke u bazuar në nenin 68 të Ligjit për Vetëqeverisje Lokale me Nr.03/L-40, nenin 25 të Statutit të Komunës së Kaçanikut dhe me qëllim të informimit dhe pjesëmarrjes së gjerë dhe aktive të publikut, kryetari i Komunës fton qytetarët në:
                           
                                                   DEBAT PUBLIK

më shumë...

KQZ certifikon rezultatet për zgjedhjet lokale në Kaçanik: Kryetari Ilazi fiton 54.73 % të votave, rizgjedhet Kryetar i Komunës së Kaçanikut
08 dhjetor 2017
 Anëtarët e Komisionit Komunal Zgjedhor, të përfaqësuar nga Kryesuesi i këtij komisioni Artan Mezraja, i dorëzuan Kryetarit Besim Ilazi vendimin për Certifikimin e rezultateve përfundimtare të Zgjedhjeve Lokale 2017 për Kryetar Komune në Kaçanik.

më shumë...

Shkollat gjermane ndihmojnë shkollat e Ivajës dhe Gajrës
07 dhjetor 2017

 Shkollat gjermane nga Dortmundi, përmes arsimtarit Kemal Qallaku, mësimdhënës në shkollën shqipe në Dortmund, kanë ndihmuar me inventar shkollor shkollën e fshatit Ivajë dhe Gajre.

më shumë...