Republika e Kosoves

Kaçanik

Kryetari

Emri : Besim Ilazi
Vendi dhe viti i lindjes : Kaçanik i Vjetër, 11.06.1968
Adresa : Kaçanik i Vjetër
Partia : Partia Demokratike e Kosovës – PDK
Edukimi – Arsimimi : Fakulteti i Mjekësisë – drejtimi Stomatologji, Prishtinë, 1998, Specializimi në vitin 2005, Prishtinë
Eksperienca e punës :
– Nga viti 1999, stomatolog

Nga viti 2012 Kryetar i Komunës së Kaçanikut

Karriera Politike : Që nga themelimi, në vitin 2000, anëtar i Partisë Demokratike të Kosovës 

Kryetar i degës së PDK-Kaçanik që nga viti 2013

Anëtar i Kryesisë qëndrore të PDK-së.

Aktivitete tjera:
Pjesëtar i UÇK-së, nga prilli i vitit 1998
Funksioni në luftë: Përgjegjës për shëndetësi në Brigadën 162 ”Agim Bajrami”, nga fundi i majit të vitit 1999.
Pas luftës: Përgjegjës për shëndetësi në nivel komunal

Gjendja familjare : I martuar, baba i tre fëmijëve 

I biri i dëshmorit Qamil Ilazi, Komandant Bardhi

Kontakti:
e-mail: besim.q.ilazi@rks-gov.net 
Tel:      0290/ 380005;   038 200 46 400;   044/116133