Republika e Kosoves

Kaçanik

Asambleistët/këshilltarët

Asambleistët:

 

Emri dhe mbiemri Subjekti Politik Përkatësia etnike Tel
Hamid Guri PDK shqiptar 044 468 227
Ahmet Luma PDK shqiptar 044 466 213
Kemal Mërseli PDK shqiptar 044 353 947
Kadri Krivenjeva PDK shqiptar 044 286 598
Besim Vishi PDK shqiptar 044 161 921
Sali Malsiu PDK shqiptar 044 224 865
Lirije Shurdhani PDK shqiptar 044 687 281
Pranverë Loku-Zharku PDK shqiptar 045 465 778
Lirije Luta PDK shqiptar 044 824 768
Vlora Dalloshi PDK shqiptar 044 509 327
Nexhat Loku PDK shqiptar 044 235 761
Shpend Krusha LVV shqiptar 044 108 019
Adnan Reka LVV shqiptar 044 243 838
Ekrem Kyçyku LVV shqiptar 045 366 575
Fatijona Kyqyku LVV shqiptar 049 492 242
Kaltrina Tafili LVV shqiptar 044  271 880
Selim Reka LDK shqiptar 044 172 937
Besnik Salihu LDK shqiptar 044 106 557
Nazife Krasniqi LDK shqiptar 044  693 670
Arlinda Rakoci-Raka LDK shqiptar 044 486 282
Shemsedin Luzha AAK shqiptar 045 200 930
Albana Troni AAK shqiptar 045 295 425
Afërdita Shehi AAK shqiptar 045 530 262
Hajredin Luta AAK shqiptar 044 227 595
Hafize Sallahi NISMA shqiptar 045 269 942
Bekim Koxha NISMA shqiptar 045 915 163
Ekrem Raka IQ Lista per Kaçanikun shqiptar 044 224 757