Republika e Kosoves

Kaçanik

Komitetet

Komitetit për Politikë dhe Financa :

1. Kemajl  Mërseli  – Kryesues I KPF-së,

2. Kadri Krivenjeva – anëtar  nga PDK

3. Fitore Vishi – anëtare nga PDK,

4. Agim Mani – anëtar  nga LVV,

5. Kadrije Lika – Troni  – anëtare  nga LVV,

6. Ardita Rrahmani – anetar nga LDK dhe

7. Rabije Sallahi – anëtare nga AAK.

 

Komiteti për Komunitete :

1.Lejla Muhaxheri – Çaka – PDK,

2.Arta Avdiu – anëtare nga LVV,

3.Betim Shala  – anëtar nga LDK,

4. Ekrem Livoreka –  anetar AAK

5. Arben Thaqi – OJQ\ Shoqeria civile anetar,

 

 

Komiteti për Shërbime Publike :