Republika e Kosoves

Kaçanik

Asambleistët/këshilltarët

 

Anetaret e Kuvendit

Emri dhe mbiemri Subjekti Politik Nr. Tel e-mail
Kemal Merseli PDK 044 353 947 kemajl.murseli@rks-gov.net
Brahim Imishti PDK 045 264 974 ibrahimimishti@gmail.com
Hamide Luma PDK 044 182 743 hamideluma@gmail.com
Kadri Krivenjeva PDK 044 286 598 kadri.krivenjeva@rks-gov.net
Fitore Vishi PDK 043 746 747 fitorevishi.arttin@gmail.com
Rrustem Zenuni PDK 045 586 396 temi.z@live.com
Edon Baftiu PDK 045 486 521 edon.baftiu@hotmail.com
Selajdin Troni PDK 049 471 958
Fatmir Bunjaku PDK 044 222 435 fati-buja@hotmail.com
Bashkim Krasniqi PDK 044 225 439 bashkimkrasniqi127@gmail.com
Florina Lika Vishi PDK 044 638 519 florinalikaa@gmail.com
Lejla Muhaxheri  Çaka PDK 044 684 232 lejlamuhaxheri19@gmail.com
Agim Mani LVV 044 225 438 gima756@hotmail.com
Kadrije Lika Troni LVV 044 631 160 kadrije.lika.troni@hotmail.com
Adnan Reka LVV 044 243 838 adnan.reka@rks-gov.net
Naim Beça LVV 045 980 008 naimbeca@live.com
Raif Kasa LVV 044 537 889 raif.kasa@outlook.com

raif.kasa@rks-gov.net

Ernesta Krasniqi LVV 046 183 199 ernesta.krasniqi11@outlook.com
Bashkim Luma LVV 049 657 023 bashkimluma95@gmail.com
Arta Avdiu LVV 044 921 621 artaa005@gmail.com
Ardita Rrahmani LDK
Besnik Salihu LDK 044 106 577 besnik.salihu@rks-gov.net
Betim Shala LDK 049 809 109 betim.shala@rks-gov.net
Arlinda Rakoci Raka LDK 044 486 282 arlinda.rakoci@gmail.com
Hafize Sallahi AAK 044 679 889 hafize.sallahu@rks-gov.net
Ekrem Livoreka AAK 044 679 889 ekrem.livoreka@gmail.com
Agim Çaka NISMA 044 196 005 agim.çaka@hotmail.com