Republika e Kosoves

Mamushë

Ftesë për pjesëmarrje në edicionin e 22-të të Panairit Ndërkombëtar EXPOKOS

2023/04/19 - 1:26

Ftesë për pjesëmarrje në edicionin e 22-të të Panairit Ndërkombëtar EXPOKOS

 

EXPOKOS i dedikohet këtyre sektorëve

NDËRTIMIT  .  ENERGJISË . MAKINERISË . MBROJTJES E SIGURISË

 

Komunikoni dhe ndërveproni me kompani globale dhe investitorë në edicionin e 22-të të panairit EXPOKOS

 

Për të parë programin, faktet dhe statistikat, shkarko broshurën

BROSHURA EXPOKOS 2023

 

Për të parë më shumë rreth edicionit të kaluar të panairit EXPOKOS, ju lutem klikoni në linqet e mëposhtme.

Video Dokumentari                          Foto Galeri                          Rezyme

 

Për ta rezervuar stendën e juaj, mund te klikoni në këtë link tek

FORMULARI I REZERVIMIT

Gala darka e përvjetorit të 22-të të EXPOKOS do të na mbledhë të gjithëve në një vend, ku qëllimi i vetëm është  të kaloni qaste të këndshme më kolegët dhe partnerë tuaj në një ambient relaksues.

Me kënaqësi ju mirëpresim në EXPOKOS 2023 në Prishtinë.