Republika e Kosoves

Mamushë

Zyra Komunale Për Komunitete dhe Kthim

 

Udhëheqësi i Zyrës Komunalë për Komunitete dhe Kthim

Ajet SADİKİ

ajet.sadiki@rks-gov.net

Tel: +38320045217

Mob: +38344178033

 


Zyrtar Për Komunitete dhe Kthim

Visar ŞALA

visar.sala@rks-gov.net

Tel: +38320045217

Mob: +38344338705