Republika e Kosoves

Obiliq

Homazhe në nderim të martirëve të familjes Aliu

2024/05/17 - 3:29

Nënkryetari i Komunës së Obiliqit, z.Ibush Mjekiqi, së bashku me familjarët, ekzekutivin dhe qytetarë me homazhe nderuan jetën dhe veprën e martirëve të familjes Aliu në 25 vjetorin e rënies.
Liria e jonë në themel i ka dëshmorët, martirët dhe gjithë ata që janë flijuar ndër breza.
Lavdi e përjetshme dëshmorëve dhe martirëve të lirisë!