Mirësevini në ObiliqFaqja e Obiliqit do të jetë faqja, në të cilën qytetarët e komunës sonë, por edhe më gjërë, mund të informohen për punën dhe te arriturat tona, por edhe me preokupimet tona dhe te qytetareve tanë.!

 

Lajmet e fundit

Sa jeni të kënaqur me shërbimet e Komunës Sa jeni të kënaqur me shërbimet e Komunës
 
 
 

logo1.bmp
               
 1523.jpg                             

 Lajme

Nënshkruhet Marrëveshja e huas për trajtimin e ujërave të zeza
19 janar 2017

16115057_199805303820894_5262118468428106109_n.jpg

 Me ftesë të ministrit të Ministrisë së Financave, Avdullah Hoti, kryetari i komunës, Xhafer Gashi, merrë pjesë në ceremoninë e nënshkrimit të Marrëveshjes për hua për trajtimin e ujërave të zeza për komunën e Prishtinës, Fushë Kosovës dhe Obiliqit.

Në ceremoninë e nënshkrimit, ministri Avdullah Hoti dhe ambasadori i Francës, Didier Chabert, thanë se investimi në këtë sektor ndihmon në ruajtjen e ambientit.Me këtë marrëveshje parashihet të ndërtohët impianti i cili bënë trajtimin e ujërave të zeza që derdhen në lumin Sitnica.Vlera e kësaj huaje është 66 milionë euro.

më shumë...

Takim me policinë e Kosovës
19 janar 2017

16144580_10211434648326940_657873863_n.jpg

 Kryetari i komunës, Xhafer Gashi, priti në takim një delegacion të policisë së Kosovës nga rajoni i Prishtinës.

N�� këtë takim, që prezent ishte edhe komandanti i Stacionit të Policisë në Obiliq, Bashkim Bytyqi.

U diskutua për gjendjen e sigurisë në komunën e Obiliqit si dhe mundësinë e rritjes së bashkëpunimit ndërinstitucional.

Rexhep Sijarina nga Drejtoria Rajonale e Prishtinës u nda i kënaqur me nivelin e sigurisë në komunën tonë.

 Nga ana tjetër, Kryetari i komunës, Xhafer Gashi dhe komandanti i stacionit të policisë në Obiliq, Bashkim Bytyqi, shprehën gatishmërinë për avancimin e bashkëpunimit.

më shumë...

Takim me përfaqësues të KEDS-it
17 janar 2017

16142536_198801753921249_2453610863716077968_n.jpg

 Kryetari i komunës Xhafer Gashi dhe drejtori i Drejtorisë për Shërbimeve Publike dhe Emergjencë Burim Gërguri u takuan me përfaqësuesit e KEDS-it. z.Feirid Tufan dhe Avni Alidemaj .

Kryetari i Komunës më këtë raste dhuroi edhe një kopje të Ligjit për Obiliq .

z. Gashi njoftoj për obligimet ligjore që dalin nga Ligji jo vëtëm për KEDS por edhe për kompanit tjera publik që operojnë në teritorin e Komunës .

z. Tufan e falenderoje për vizitë kryetarin e komunës dhe per obligimet qe dalin nga Ligji .

Në takim u diskutua për përmirësimin e rrjetit elektrik në komunën e Obiliqit, ku përfaqësuesit e KEDS-it njoftuan për miratimin nga ana e tyre për vendosjen e tre trafove të reja elektrik në fshatrat dhe lagjet

1. Siboc ( lagjja Krasniqi dhe Kongjeli )

2. Bakshi

3. Dardhishtë

dhe ndërrimin e trafo kullave të vjetëra në ato trafo blinda ( Obiliq , të Ratkocerte )

Të investohet ku tensioni i rrymës është nën nivelin e duhur, po ashtu njoftuan që KEDS-i është duke punuar vazhdimisht në rregullimin e komplet rrjetit të furnizimit, ndërrimin e shtyllave elektrike me qëllim ofrimin e energjisë elektrike të mjaftueshme për qytetarët tonë.

Kryetari kërkoj nga ana e KEDS që të planifikoj edhe investime në rrjet dhe trafo në Breznicë, Kozaricë , Shipitulle dhe Graboc

Kryetari i komunës i falënderoi për bashkëpunimin e vazhdueshëm, konkretisht për vendosjen e trafove të cilat do të përmirësojnë furnizimin me energji elektrike për banorët e komunës sonë dhe u shpreh i gatshëm që të ndihmoi kudo që KEDS-i e sheh të arsyeshme angazhimin e komunës .

më shumë...

Kryetari i Komunës së Obiliqit z. Xhafer Gashi takon banorët e fshatit Hade
13 janar 2017

 16105548_196732380794853_1780816554881145858_n.jpg

Sot , kryetari i komunës z.Gashi takoi banorët e Hades,tema e takimit ishte asfaltimi i rrugës nga Xhamia e fshatit deri tek rruga për Siboc . Ky takim kishte karakter bashkëpunes që projekti : Paramasa dhe parallogaria e rrugës të jete sa më i përafërt me interesat e banorëve dhe eventualishte pengesat të cilat munde të paraqiten.

Me kërkesë të Ekzekutivit të Komunës , ky projekt do të financohet nga KEK në vitin 2017. më shumë...

 

Telefona me rëndësi

  
   
Statuti-i-komunes-2016(shqip)-(1).pdf

Hyrja


Aplikimi Online


riatdhesimi.jpg
 


 

httpwww.institutigap.orgspendingsobiliq2014#~obiliq
 
125.png
  

 

Fushatë kundër gjuhës së urrejtjes

Ju keni një version të vjetër të Adobe's Flash Player. Merre Flash player .