Republika e Kosoves

Obiliq

Kryetari Gashi mori pjesë në mbrëmjen e maturës të Gjimnazit “17 Shkurti” dhe SHMLP “Ismail Dumoshi”

2024/05/24 - 11:21

Kryetari i komunës së Obiliqit, Xhafet Gashi, me maturantët e Gjimnazit “17 Shkurti” dhe SHMLP “Ismail Dumoshi” sonte, në mbrëmjen e tyre më të bukur, me këtë rast kryetari Gashi ju uroi suksese në rrugëtimin e mëtutjeshëm, njëkohësisht në fjalën e tij theksoi se: “motivi që ne punojmë janë pikërisht të rinjtë, e tashmja dhe e ardhmja e vendit tonë!
Urime dhe ju priftë e mbara!