Republika e Kosoves

Obiliq

Larja e rrugëve në qytetin e Obiliqit

2024/04/07 - 10:24

KRM “Pastrimi” Sh.a njësia në Obiliq, ka filluar aktivitetin për mirëmbajtjen e infrastrukturës pastrimin dhe larjen e rrugëve të qytetit.
Vazhdon përkushtimi ynë në shërbim të qytetit dhe qytetarëve të komunës së Obiliqit, për një ambient sa më të pastërt dhe të freskët!
Falënderojmë KRM “Pastrimi” Sh.A për bashkëpunimin e shkëlqyer!