Mirësevini në Ranillug

 

Faqja e Ranillugut është faqja, në të cilën 
qytetaret e komunës tonë, por edhe më gjerë,
mund të informohen për punën dhe të arriturat 
tona, por edhe me preokupimet tona dhe të qytetareve tanë.!

 

 
 

Lajme

U prezantua plani i buxhetit për vitin fiskal 2017
23 gusht 2016
Procesi i planifikimit të buxhetit për vitin 2017 ka filluar në maj 2016, nga momenti i marrjes së qarkores së buxhetit 2017/01 (24/05/2016). Ky dokument është e një rëndësie të veçantë strategjike për zhvillimin e komunës, i cili do të përfaqësojë vendimin e Kuvendit Komunal kur bëhet fjalë për shpenzimet dhe të hyrat për periudhën 2017, si dhe  shpërndarja e mjeteve midis kategorive kryesore ekonomike në zbatimin e strategjisë së zhvillimit afatmesëm.
Plani i organizimit dhe shpenzimin e fondeve për vitin e ardhshëm, qytetarëve ju prezantuan dje në dëgjimin publik të mbajtura në Shtëpinë e Kulturës në Ranillug.
më shumë...

Marrëveshja mbi partneritetin në mes të Chemonics-ë dhe komunës së Ranillugut
23 gusht 2016
Në lokalet e komunës së Ranillugut, sot është nënshkruar një marrëveshje partneriteti mes Chemonics dhe komunës së Ranillugut.
më shumë...

Farmacitë në komunën e Ranillugut janë të furnizuara me barëra pa pagesë dhe material përcjellës të pa përpunuar mjekësor
23 gusht 2016
Kryetari i komunës së Ranillugut Gradimir Mikic, së bashku me nënkryetarin Vlladica Aritonovic dhe drejtori e drejtorisë së Shëndetësisë, Arsimit dhe Mbrojtjes Sociale Davor Petkoviq, ka vizituar stacionin e Farmacisë në  Ropotovë të Madhe. Me këtë rast, Kryetari Mikic, u takua me stafin mjekësor për të parë situatën aktuale në lidhje me furnizim dhe sigurimin e medikamenteve.
më shumë...

Njoftim – Dëgjim Publikë
12 gusht 2016
Informojmë qytetarët e komunës së Ranillugut dhe të gjitha palët e interesuara, që më 16.08.2016 në Shtëpinë e Kulturës në Ranillug,  duke filluar nga ora 12, do të mbahet Dëgjim Publik mbi "planifikimin e buxhetit komunal për vitin fiskal 2017".
më shumë...

U mbajt seanca e pestë e rregullt e Kuvendi të komunës së Ranillugut
12 gusht 2016
Seanca e pestë e rregullt e Kuvendit të komunës së Ranillugut u mbajt sot në ambientet e komunës së Ranillugut në Domorovc.
më shumë...

 

Kyçu


Komuna Online

udhezuesIMG.jpg
riatdhesimi.jpg
 

Njoftimet

Ankete

RanillugPoll A ju pëlqen ueb faqja e re e komunës
 
64%
 
8%
 
27%
«gusht»
MaEnPrShDi
25262728293031
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930311234
     

      logo-(1).png
            RANILUG VIDEO
 


Harta e Faqes
| Ranillug 2010© | Ministria e Adminsitrimit te Pushtetit Lokal. All rights reserved.