Republika e Kosoves

Suharekë

Komuna Suharekë

Komitetet

LISTA E ANËTAREVE TE KOMITETIT PËR POLITIK DHE FINANCA

Nexhat RAMADANI LDK Shqipetar 044-256-976 nexhat_ramadani1@hotmail.com
Ardian SHALA LDK Shqipetar 044-401-779 ashala4@yahoo.com
Bexhet KUÇI AAK Shqipetar 045-315-388 ntt_jeta@hotmail.com
Reshat SELIMAJ AAK Shqipetar 044-338-256 reshat78@gmail.com
Jeton RRAKAQI PDK Shqipetar 044-150-516 jeton_rr@hotmail.com
Osman SELIMAJ NISMA Shqipetar 049-355-887 osmanselimaj@hotmail.com
Leonard ShALA VV Shqipetar 044-323-646  leonardshala3@gmail.com

 

 

 

LISTA E ANËTARËVE PËR KOMITETIN PËR KOMUNITETET

 

Elmaze BYTYÇI LDK Shqipetare 044-337-837 sara10_552@hotmail.com
Gёzim KRYEZIU IQ Shqipetar 044-508-028 gezimkryeziu@yahoo.com
Arbërim BASHA PDK Shqipetar 044-431-580 arberimbasha29@gmail.com
Bajram TUTAJ PDAK Ashkali 044-316-598 bajram-tu@hotmail.com
Shkëndije ShABANAJ PAI Ashkali
Zekë BERISHA ROM Rom 044-183-855
Nazim SHABANAJ EGJIPTAS Egjiptas 044-613-952