Republika e Kosovës
Republika e Kosoves

Suharekë

Komuna Suharekë

Vazhdojnë takimet me qytetarë…

2022/11/24 - 2:07

Nënkryetarja e Komunës znj. Mihrije Suka, sot ka pritur qytetarë nga Komuna jonë të cilët kanë shpreh dëshirën që të takojnë kryetarin apo nënkryetarën e Komunës. Ajo ka dëgjuar me radhë të gjithë ata që erdhën për tu takuar dhe për të gjithë ka dhënë përgjigje dhe arsyet e zgjidhjes së problemeve që ata parashtruan. Të gjitha këto kërkesa do të shqyrtohen në suaza të mundësive që jep ligji dhe mundësive që ka Komuna.
Takimet me qytetarë do të vazhdojnë edhe në të ardhmën dhe ate çdo të enjte nga ora 9:00