Republika e Kosoves

Suharekë

Komuna Suharekë

Armend Krasniqi

Emri:                          Armend Krasniqi

Data e lindjes:            28.01.1987

Vendbanimi:              Studençan K.Suharekë

Statusi martesor:        I martuar ( baba i një vajze)

Edukimi:                      Fakulteti i Bujqësisë dhe Veterinarisë