Republika e Kosoves

Suharekë

Komuna Suharekë

Visar Kuçi

Emri:Visar Kuçi

Data lindjes: 24.11.1981

Vendbanimi: Suharekë

Statusi martesor:I martuar(baba i 3 femijëve)

Edukimi: 1.Bachelor i Inxhinierisë dhe Arkitekturës.

2.Bachelor i Arteve në menagjimin e emergjencave