Republika e Kosoves

Mitrovicë e Veriut

Njoftimi për ndërrim të QV-se dhe konfirmim dhe kundërshitm të LV-se

2024/03/29 - 12:32

Forma e aplikacionit: Njoftimi për ndërrim të QV-se dhe konfirmim dhe kundërshitm të LV-se