Republika e Kosoves

Novobërdë

KRYETARI I KOMUNES SE NOVBERDES VIZITOI AMBULANTEN NE FSHATIN PREKOVC 

2021/01/22 - 3:53

Sot, kryetari i komunës së Novobërdës vizitoi ambulantën në fshatin Prekovcë, dhe arsyeja e vizitës është realizimi i projektit për energjin efikase dhe përgatitjet për të.  Ju kujtojmë se ky është një një projekt i përbashkët ndërmjet komunës së Novobërdës dhe Fondit të Efiçiencës për  Energji Efikase, i cili ndër të tjera, përfshin ambulanten   këtij fshati. 
Gjatë vizitës së z. Ivanoviq bisedoi me punonjësit dhe me atë rast deklaroi se në këtë mënyrë sigurohet kursimi i energjisë, rritet shkalla e komoditetit  dhe standardit të jetesës, dmth kushte më të mira për pacientët dhe punonjësit në komunën tonë.  “Realizimi i këtij projekti do të sigurojë që të kemi një strukturë ekologjike të pavarur nga energjia,” tha kryetari i Novobërdës. 
Në fund të vizitës,  tha që vizitat e tilla kontribuojnë në sigurimin dhe mbështetje për stafin mjekësor dhe pacientët dhe të kuptuarit e problemeve të tyre, si dhe ndihma për zgjidhjen e atyre problemeve.