Republika e Kosoves

Novobërdë

Financa

Informata personale

Emri dhe mbiemri: Milos Denic 
Adresë: Fshati Kufc e epërme – Novobërdë 
E-mail:  milosh.denic@rks-gov.net 
Telefoni fiks:
Data e lindjes
Profesioni: