Mirësevini në Istog


Faqja e Istogut do te jetë faqja, në të cilën qytetarët e komunës sonë, por edhe më gjerë, mund të informohen për punën dhe të arriturat tona, por edhe me preokupimet tona dhe të qytetarëve tanë!


 

 
Fillimi
Komuna
Shërbimet
Qyteti
Lajmet
Projektet
Shpalljet
Prokurimi
Turizmi
Fatura mbi Tatimin në PronëTe drejtat gjuhësore në Kosovë: Zyra e Komisionerit për Gjuhë


 Udhëzues për përdorimin e gjuhëve

Njoftimet per mbledhjet e kuvendit

Lajme

Është mbajtur mbledhja inauguruese e Kuvendit Komunal
05 janar 2018


Kryetari i porsazgjedhur Haki Rugova dhe 27 asamblistët e rinj të Legjislacionit të VI-të, sot solemnisht kanë dhënë betimin, ashtu siç obligon Ligji mbi Vetëqeverisjen Lokale. 
 
Pas dhënies së betimit, kryetari i komunës Haki Rugova, ju është drejtuar me një fjalë rasti anëtarëve të kuvendit dhe të pranishmëve në sallë. Kryetari Rugova premtoj se do të angazhohet që të realizoj të gjitha premtimet që ju ka dhënë qytetarëve dhe tha se  do të punojnë  bashkë  me qytetarët që  Istogun  të jetë model i qeverisjes së mirë gjë që është dëshmuar në të kaluarën e më punë do të dëshmohet edhe në të ardhmen, tha ndër të tjera në fjalën e tij përshëndetëse kryetari Haki Rugova. 
 
Në këtë mbledhje solemne, përveç anëtarëve  të zgjedhur të kuvendit të pranishëm ishin edhe përfaqësues nga MAPL, OSBE, KFOR, media dhe një numër i madh i qytetarëve. 
 
 
më shumë...

Mbledhja inauguruese e Kuvendit të Komunës
28 dhjetor 2017
 Mbledhja inauguruese e Kuvendit të Komunës së Istogut, do të mbahet me datë 05 janar 2018.
Me këtë rast do të bëhet betimi dhe do të nënshkruhen deklaratat solemne për marrjen e mandatit të anëtarëve të Kuvendit të Komunës së Istogut dhe dhënia e betimit të kryetarit të komunës Haki Rugova.
Mbledhja inauguruese fillon në ora 10:00, në sallën e Kuvendit të Komunës së Istogut, kati III.
më shumë...

Stadiumi i qytetit “Demush Mavraj “ me kapacitet të plotë për shikues të ndeshjeve sportive
10 nëntor 2017
 
Komuna e Is
togut është duke bërë investime të vazhdueshme në Stadiumin e Qytetit “Demush Mavraj” që ai ti plotësoj të gjitha kushtet e domosdoshme për zhvillimin e ndeshjeve sportive. Kryetari i komunës Haki Rugova inspektoj nga afër punimet që janë duke u realizuar në projektin për ndërtimin e tribinave me 700 ulëse të reja si dhe parkingut në këtë stadium. Nga viti 2015 janë bërë investime të vazhdueshme në stadium, është bërë renovimi komplet i terenit sportiv është mbjellë bari i ri, është ndërtuar sistemi modern i ujitjes. Në vitin 2016 janë ndërtuar teshtoret dhe rrethojat e reja të stadiumit ndërsa gjatë këtij viti janë duke u ndërtuar tribinat e reja me 700 ulëse të reja. Të gjitha këto investime janë realizuar në mënyrë që ky stadium të jetë i kompletuar për zhvillimin e ndeshjeve sportive në kushte sa më të mira dhe të volitshme për sportistët. Kryetari Haki Rugova në vazhdimësi është duke përkrahur të rinjtë për zhvillimin e aktiviteteve sportive.

më shumë...

Njoftim
27 shtator 2017
 

Njoftohen të gjithë fermerët e komunës së Istogut se më datë 28.09.2017 duke filluar nga ora 11:00 deri në ora 12:00  në sallën e Kuvendit  në katin  e  dytë do të organizohet trajnim nga Ministria e Bujqësisë  në bashkëpunim më Komunën e Istogut me temën “ Përgatitja e bletëve për dimërim”  nga Msc.Zymber Bajraktari.

më shumë...

Debat publik
27 shtator 2017
Bazuar në Ligjin Nr.03/L-230 për Vlerësimin Strategjik Mjedisor, neni 9, Komuna e Istogut në bashkëpunim me Ministrinë e Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinor, organizojnë:

 

                                                            Debat publik

 

 Për, Draft Raportin e Vlerësimit Strategjik Mjedisor për Planin Zhvillimor Komunal të Istogut.

 

Njoftohet publiku i interesuar se më 10.10.2017 në ora 11.00 në sallën e Kuvendit Komunal të Istogut, kati i tretë,  do të organizohet debat publik nga Komuna e Istogut në bashkëpunim me Ministrinë e Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinor.

 

Në Drejtoratin për Urbanizëm, Kadastër dhe Mbrojtje të Mjedisit të Komunës së Istogut mund të keni qasje dhe të merrni kopjen e draft Raportit të Vlerësimit Strategjik Mjedisor për Planin Zhvillimor Komunal të Istogut.    

 

 

 

më shumë...

 

 


riatdhesimi.jpg

Qasja-ne-dokumentet-publike-(1).jpg.aspx
 

Statuti i KomunësPLVM-Istog

 

Kontakt telefoni

Kontakto Komunën:
  tel:038/ 200 43 814
        038/200 43 881

    Kontakto komun�n