Republika e Kosoves

Istog

Merita Muzlijaj Bytyçi

Biografia Personale

 

Emri: Merita                                                      

Mbiemri: Muzlijaj Bytyci

Data e lindjes: 21.05.1996

 

Profesioni/Edukimi:

Master : Edukimi në kujdesin shëndetësor

Profesioni Mami/ Infermiere

 

Karriera e Punës:

Ushtron profesionin në Spitalin Rajonal të Pejës nga viti 2019 në Repartin e Gjinekologjisë

 

 

Karriera Politike:

Asambleiste  në vitin 2021 (4 muaj)

 

Trajnimet/certifikimet:                  

Kongresi ndërkombëtar Kiscoms 6    2016    – Prishtinë    

Takimin punues te organizuar për nder tëe Dites ndërkombetare të infemiereve/ mamive -2016   Gjakovë

Kongresi i Parë Ndërkombëtarë i Infermierëve, Mamive dhe Profesionistëve të tjerë Shëndetësorë të Ballkanit – KNIPShB“ 2021 Prishtine

Kongresin e 3-te  të  Mjekësisë   Shqiptare –  2019 Tirane

 

Gjuhë të huaja:    Anglisht;

Statusi familjar:   E Martuar;

Vendi ku jeton:    Istog