Republika e Kosoves

Istog

Drejtoria për Kulturë, Rini dhe Sport

Emri:  Elianë                                                       

Mbiemri: Blakaj

Data e lindjes: 24.02.1997

 

Profesioni/Edukimi: Fizioterapeute/Bachelor i Fizioterapisë

 

Karriera e Punës:

Fizioterapeute-ONIX SPA;

Fermere

 

Karriera Politike:

Kryetare e rinisë demokratike-Vrellë;

U.d.Kryetare e rinisë demokratike;

Anëtare e kryesisë së PDK-së-Istog ,

Anëtare e këshillit drejtues të PDK-së

Anëtare e kuvendit komunal(këshilltare komunale)

 

Trajnimet/certifikimet

      ‘’Shëndeti mendor,sfidat dhe e ardhmja’’ 

      ‘’Diabeti mellit,shputa diabetike dhe komplikimet tjera’’

       ‘’Managment of athletic groin pain’’

               

 

Gjuhë të huaja: Anglisht, Gjermanisht      

Statusi familjar: Beqare        

Vendi ku jeton: Vrellë