Republika e Kosoves

Istog

Nënkryetari

Emri: Agim

Mbiemri: Ademaj

Të dhëna personale

 • I lindur më 05.03.1962 në Istog
 • I martuar, baba i tre fëmijëve

Arsimimi

 • Shkolla Fillore, Istog
 • Shkolla e Mesme, Istog
 • Fakulteti Juridik, Universiteti i Prishtinës, Jurist i Diplomuar

Karriera Politike

Anëtar i Lidhjes Demokratike të Kosovës që nga themelimi 1989 si dhe nga viti 1990 në këto funksione politike:

 • Kryetar Aktivi Istog;
 • Sekretar i nëndegës në Istog;
 • Anëtar Kryesie i degës në Istog;
 • Nënkryetar i degës së LDK-së në Istog;
 • Anëtar i Kuvendit të LDK-së- dega në Istog në të gjitha mandatet;
 • Anëtar i Kuvendit në nivelin qendror si dhe
 • Anëtar i Këshillit të Përgjithshëm të LDK-së.

Karriera e Punës

 • 1987-1991 – I punësuar në Kuvendin Komunal Istog;
 • 1993-1996 – Sekretar i SH.F “Bajram Curri” Istog;
 • 1995-2000 – Sekretar i SHMT  “Mithat Frashëri” Istog
 • 2000 Asamblist i Kuvendit Komunal Istog, në zgjedhjet e para të pasluftës, prej nga i zgjedhur drejtor i drejtoratit për Urbanizëm, Shërbime  Publike dhe Ambient;
 • 2002 – Asamblist i Kuvendit Komunal  Istog, në zgjedhjet e dyta lokale, prej nga i zgjedhur drejtor i drejtoratit për Urbanizëm, Shërbime Publike dhe Ambient;
 • 2007 – Asamblist i Kuvendit Komunal Istog, nga aty i zgjedhur drejtor i drejtoratit për Administratë dhe Personel;
 • 2009 – Asamblist i Kuvendit Komunal Istog;
 • 2010 – Në zgjedhjet e jashtëzakonshme për Kryetar Komune që ndodhen pas vdekjes së kryetarit Fadil Ferati, emërohet Nënkryetar i Komunës së Istogut;
 • 2013 – Asamblist i Kuvendit Komunal Istog,emërohet Nënkryetar i Komunës së Istogut;
 • 2014 – Në zgjedhjet e jashtëzakonshme për Kuvendin e Kosovës, zgjedhet Deputet i Parlamentit të Kosovës nga radhës e Lidhjes Demokratike të Kosovës deri me 05.05.2017;
 • 2017 – Asamblist i Kuvendit Komunal Istog;
 • 2018 – I emëruar nënkryetar i Komunës së Istogut- aktualisht.

Adresa

 • Rr “Fadil Ferati”121 Istog

Telefoni

 • +38349-648648
 • +38344-205382