Republika e Kosoves

Istog

Zenel Shatri

Biografia Personale

Emri: Zenel                                                          

Mbiemri: Shatri

Data e lindjes: 11.03.1955

 

Profesioni/Edukimi: Mjek, Specialistë për Sëmundje Ngjitëse – Infektolog

 Karriera e Punës :
– Mësimdhënës i lëndës se Kimisë ne Gjimnazin e atëhershëm në Istog;
– Mjek në Qendrën për Mjekësi Fizikale dhe Rehabilitim në Banje;
– Mjek në Spitalin e Përgjithshëm në Pejë, specializim nga lemia e Sëmurjeve     Akute Infektive- Infektologjisë;
– Specializim ne Prishtinë dhe Zagreb;
– Mjek specialist i Infektologjisë;
– Shef i Repartit Infektiv;
– Aktualisht Drejtor i Drejtorisë për Shëndetësi Komuna Istog.

 

Karriera politike:
– Anëtarë i Lidhjes Demokratike të Kosovës që nga themelimi i saj;
– Anëtarë i Kryesisë së LDK-së Dega në Istog;
– Anëtarë i asamblesë në Komunën e Istogut, ( 2 mandate );
– Drejtor i Drejtorisë për Shëndetësi .

 

Trajnimet/certifikimet:
– Trajnime nga lemia e mjekësisë e posaçërisht
nga lemia e Infektologjisë -duke filluar nga Pandemia e Covid-19, sëmundjet infektive te traktit intestinal;
– Sëmurjet e SQN, Infeksionet akute Respiratorë, Sëmurjet transmesive seksuale ,Intoxicationet alimentare etj.

 

Gjuhe te huaja: Kroatisht, Serbisht, Boshnjake, Anglisht;

Statusi familjar: I martuar, bashkëshorten  dhe 4 Fëmijë;

Vendi ku jeton: Fshati Tomoc, “Rr.Selman Shatri” nr.23 Istog.