Mirësevini në Drenas


Faqja e Drenasit do te jetë faqja, ne të cilën qytetaret e komunës sonë, por edhe me gjere, mund të informohen për punën dhe te arriturat tona, por edhe me preokupimet tona dhe te qytetareve tanë.!

 

Njoftime - Flash

AnketaDrenas Sa jeni të kënaqur me shërbimet komunale

Ndarjet e Shpenzimeve

Inspektim

Sistemi elektronik i adresave

Historiku

Territori i komunës së Drenasit(ish-Gllogocit) shtrihet në pjesën e Kosovës qendrore.
Sipërfaqja e gjithëmbarëshme e kësaj komuneje përfshinë 275.61 km2 apo 2.66 përqind të sipërfaqëse së territorit të Kosovës.Gjithë kjo trevë ,e cila përbëhet nga 42 vendbanime është e rrethuar me Malet e Berishës, Kasmaqit, Qyqavicës, Goleshit dhe Lipovicës(Blinajës).
Këto male shtrihen në të dy anët e Luginës së lumit Drenica. Sipërfaqet e tokës së Luginës së Drenicës i përshkon sistemin e ujitjes “Ibër”.

para.gif Lexo më shumë

Lajme

Thirret mbledhja e Kuvendit të Komunës
20 janar 2017
Në bazë të nenit 43 të Ligjit nr.03/L-40 për vetëqeverisje Lokale, nenit 36, 41 dhe 42 pika 42.2 të Statutit të Komunës së Drenasit (Gllogocit), nenit 3 pika 3.7 si dhe nenit 12 pika 12.2 të Rregullores së Punës të Kuvendit, Kryesuesi i Kuvendit të Komunës për datën 27.01.2016 ( e premte ), duke filluar në ora 13:00 në sallën e Kuvendit të Komunës (objekti i ri)  thërret mbledhjen e rregullt të Kuvendit.
më shumë...

Kryetari Lladrovci takon komandantin e detashmentit rajonal të KFOR-it, Francesco Randacio
19 janar 2017
Kryetari i Komunës së Drenasit, z. Ramiz Lladrovci, ka pritur në takim komandantin e detashmentit rajonal të KFOR-it, z. Francesco Ranadacio, ku kanë diskutuar për gjendjen e sigurisë në Komunën e Drenasit dhe çështje të tjera. Komandanti Randacio ka vlerësuar lartë gjendjen e sigurisë në Drenas, sidomos procesin e zgjedhjeve të jashtëzakonshme të 4 dhjetorit në vitin e kaluar dhe në 18 dhjetorin e balotazhit. 
më shumë...

Njoftim për qytetarët e Komunës së Drenasit
19 janar 2017
Komuna e Drenasit dhe Kompania "Pastrimi" dega në Drenas, njoftojnë të gjithë qytetarët e Komunës, se grumbullimi i mbeturinave në territorin e Komunës, sidomos në fshatra, po ka veshtirësi të operimit për shkak të gjendjes së vështirësuar atmosferike, të temperaturave të ulëta dhe ngricave në rrugë. Ndaj Komuna e Drenasit dhe ndërmarrja "Pastrimi", kërkojnë mirëkuptim nga ana e qytetarëve, ndërsa ju njoftojmë se grumbullimi i mbeturinave do të vazhdoj sipas itinerarit të caktuar, pas stabilizimit dhe përmirësimit të motit.

Ju falënderojmë për mirëkuptim!
 
 
më shumë...

Kryetari Lladrovci takon ministrin Abrashi, shpërndajnë 100 pako me veshmbathje për familjet në nevojë
18 janar 2017
Kryetari i Komunës së Drenasit, z. Ramiz Lladrovci, të merkurën ka pritur në takim Ministrin e Punës dhe Mirëqenies Sociale, z. Arban Abrashi, me të cilin ka biseduar për menyrën e bashkëpunimit nga skemat sociale që ofron kjo ministri, ndërsa ministri Abrashi është zotuar se bashkëpunimi me Komunën e Drenasit do të jetë i pamohueshem për ndihmat e skemave sociale që ka kjo ministri. 
më shumë...

 

Komuna Online

udhezuesIMG.jpg
riatdhesimi.jpg


 

Statuti-1-.jpg

Deshmoret.jpg

Personatezhdukur.gif

Kontakti

Telefoni-kontaktues.jpeg
       TEL: 038 584 074
              038 584 353
 

Njoftimin për marrjen online të faturës së Tatimit në pronë

drenasi-tatim-ne-prone.jpg