Krijimi i Shoqatave për Ndërtesat në Bashkëpronësi

Untitled-(14).png

Resurset Turistike

 
Experience-Europes-Youngest-Country_4-Day-Tour_Gadime-Cave_5587_thmb4.jpg

Pronat Komunale

 imagesyy.jpg

Shpalljet

Untitled.png

Untitled-(10).png

Untitled-(11).png

Faqja Zyrtare e Komunës

         Facebook-logo-PSD.jpg

Tatimi në Pronë

 Untitled-(13).png

Raportet e Drejtorateve

      
        DFDF.jpg

Procesverbalet e Kuvendit

         Kuvendi.png

Sa vlenë toka Juaj?

Sa-vlen-toka-jua-Alb-(1)-page-001.jpg

Më shumë nga Komuna e Lipjanit

           photo.jpg

Hyrje

Të nderuar qytetarë të Komunës sonë, faqja e Komunës së Lipjanit është një mundësi e mirë e komunikimit ku do të paqyrohet puna e Komunës së Lipjanit dhe organeve komunale  për të mundësuar qytetarëve qasje  dhe informim  më të drejtpërdrejt. Kjo faqe do të jetë transparente  ku do të ofrohen të gjitha informatat për aktivitetet dhe punën e Komunës së Lipjanit. Përmes kësaj faqe dëshirojmë të informojmë dhe të krijojmë mundësi për të gjithë qytetarët e Komunës sonë dhe më gjerë, jo vetëm të informohen por edhe të jenë pjesë aktive e punës sonë duke ju ftuar që përmes sugjerimeve, vërejtjeve dhe komenteve tuaja të ngritët performanca e organeve të pushtetit lokal. Ne duam bashkë me Ju të ndërtojmë një pushtet për qytetarin, një pushtet të vlerave dhe një administratë funksionale, transparente, efikase dhe llogaridhënëse. Ne ju ftojmë të reflektojmë bashkë në ndërtimin e një administrate komunale në shërbim të qytetareve tonë.

Lajme

Kryetari Ahmeti kërkon punë dhe angazhim maksimal nga shefat e sektorëve
23 janar 2018
 Kryetari i Komunës Imri Ahmeti ka zhvilluar sot një takim me shefat e sektorëve të Komunës me qëllim të një kordinimi sa më të mirë në realizimin e detyrave të punës me të cilën ata janë të ngarkuar.
më shumë...

Kryetari Ahmeti ka pritur në takim përfaqësueset e Forumit për Iniciativa Qytetare
22 janar 2018
 Kryetari i Komunës Imri Ahmeti ka pritur sot në zyrën e tij drejtoreshen ekzekutive të Forumit për Iniciativa Qytetare (FIQ) Dajana Berisha, me të cilën ka diskutuar rreth gjetjes së mundësive për angazhim të përbashkët në mes të Komunës së Lipjanit dhe FIQ, në fushën e zhvillimit të qëndrueshëm ekonomik përmes nxitjes dhe përkrahjes së ndërmarrësisë, punësimit të të rinjëve dhe të gruas, menaxhimit të hapësirave publike dhe përfshirjes së qytetarëve në vendimarraje.
më shumë...

Nënkryetari Xhemajli priti në takim Zëvendësministrin e Zhvillimit Rajonal Musa Cena
17 janar 2018
 Nënkryetari i Komunës së Lipjanit, Fauz Xhemajli së bashku me drejtorin për Ekonomi dhe Zhvillim Shkelzen Hajdini kanë pritur në takim sot Zëvendësministrin e Ministrisë së Zhvillimit Rajonal Musa Cena.
më shumë...

Nënshkruhet Memorandum Mirëkuptimi për realizimin e projektit “Lipjani për Fëmijët”
17 janar 2018
 Kryetari i Komunës Imri Ahmeti sot ka nënshkruar Memorandum Mirëkuptimi me Fitim Sadikun, përfaqësues i organizates POLIS, për të implementuar projektin – Përmirësimi i masave për mbrojtjen e fëmijëve dhe ndërgjegjësimi për të drejtat e fëmijëve në Komunën e Lipjanit, që shpie në arritjen e qëllimeve të iniciativës globale “Komuna mike për Fëmijët”, në këtë rast “Lipjani për Fëmijë”.
më shumë...

Kryetari Ahmeti ka pritur kolonelin e KFOR-it Italian Danile Bajata
17 janar 2018
 Kryetari i Komunës, Imri Ahmeti, sot në zyrën e tij ka pritur, kolonelin e KFOR-it Italian Danile Bajata shoqëruar nga Major Bylent Kuzuku i KFOR-it Turk të cilët janë të vendosur në Lipjan. 
më shumë...

Komuna e Lipjanit dhe GIZ fillojnë takimet konsultative për hartimin e Hartave Zonale
16 janar 2018
 Sot në Komunën e Lipjanit është mbajtur takimi i parë informues në mes komunës dhe Organizatës GIZ ku u diskutua për realizimin e projektit për Databazën Hapësinore në Komunën e Lipjanit, si dokument bazë për zhvillimet e përgjithshme të procesit të hartimit dhe implementimit të dokumenteve të planifikimit hapësinor.
më shumë...

Nënkryetari i Komunës së Lipjanit, Fauz Xhemajli priti në takim sot Zëvendësministrin për Bujqësi, Pylltari dhe Zhvillim Rural, Shukri Maxhuni
10 janar 2018
 Në këtë takim u diskutua lidhur me gjendjen e tanishme të bujqësisë në Komunën e Lipjanit, për Shkollën Bujqësore në Lipjan si dhe çështje të tjera të interesit të përbashkët në mes Komunës dhe Ministrisë së Bujqësisë.
më shumë...

Kryetari Ahmeti ka mbajtur takimin e rregullt me drejtorët e Drejtorateve Komunale
03 janar 2018
 Kryesuar nga Kryetari i Komunës, Imri Ahmeti, sot është mbajtur takimi i parë për vitin 2018-të me Këshillin e Drejtorëve, ku u diskutuan shumë çështje që kanë të bëjnë me punët e përditshme në Drejotratet Komunale e që lidhen drejtë për së drejti me jetën dhe mirëqeninen e qytetarëve lipjanas.
më shumë...

Urimi i kryetarit Ahmeti për Vitin e Ri
29 dhjetor 2017
 Të dashur qytetarë,

Duke ju uruar festën e vitit të ri 2018, ju shpreh konsideratën dhe respektin tim pafundësisht gjithë qytetarëve lipjanas për kontributet dhe angazhimet e përbashkëta në të gjitha proceset që kemi kaluar së bashku.

 

 

më shumë...

Familja e Nexhmi Bytyqit u bë me shtëpi të re
27 dhjetor 2017
 Familja e Nexhmi Bytyqit nga fshati Akllap, sot hyri në shtëpi të re, shtëpi kjo që u ndërtua falë organizimit dhe punës së Shoqatës “Humanizmi i femrave shqiptare kudo që janë” në bashkëpunim edhe me Komunën e Lipjanit.
më shumë...

Kryetari Ahmeti mbajti takimin publik me qytetarët e Komunës së Lipjanit
26 dhjetor 2017
 Në përmbyllje të vitit 2017, kryetari i komunës së Lipjanit, Imri Ahmeti, sot në sallën e Kuvendit Komunal ka mbajtur takim publik me qytetarë lipjanas, ku i ka njoftuar ata për punën njëvjeçare të qeverisjes lokale dhe ka diskutuar për të gjitha projektet, të arriturat dhe sfidat të cilat e kanë përcjellur komunën e Lipjanit përgjat këtij viti.
më shumë...

 

Hyrjariatdhesimi.jpg

organo.gifOrganogrami

Mbledhjet e Kuvendit, Video Arkiva

 

Legalizo Ndërtimin

 images8.jpg
 

Format e Kërkesës për Qasje në Dokumente Zyrtare

download.jpg

3-(1).png
2-(2).png
4-(1).png
5-(1).png
6-(1).png

Paguaj Tatimin në Pronë

Ju keni një version të vjetër të Adobe's Flash Player. Merre Flash player .

Departamenti për të Drejtat e Njeriut dhe Komunitete

Ju keni një version të vjetër të Adobe's Flash Player. Merre Flash player .

Meet Your Heroes

Ju keni një version të vjetër të Adobe's Flash Player. Merre Flash player .

Udhëzues për Qytetarë

 
images-(3).jpg
bizneset-(1).jpg
images-(6).jpg

Personat që iu janë falur borxhet

 images-(7).jpg

Subvencione

                 

 

Shpenzimi i Buxhetit
gap_logo_Alb.png

Objekti Komunës - Zyret


objKomuna.jpg

Telefona kontaktues
cr62_bk_crosley_kettle_classic_desk_phone.jpg

Zyra për Marrëdhënie me Publikun