Republika e Kosoves

Lipjan

 

Muaji Aktiviteti Lokali Çmimi
30.04.2021 Dreke zyrtare – Iftar për personat e hendikepuar ne periudhen e ramazanit 2021 CENTRUM SHPK 224.00 Euro
05.03.2021 Drekë zyrtare CENTRUM SHPK 294.50 Euro
25.10.2020 Dreke zyrtare – Koktej për nderë të 75 vjetorit të OKB-së CENTRUM SHPK 185.00 Euro
07.10.2020 Dreke zyrtare në pritjen e Ministrit të Infrastrukturës dhe kabinetit të tij. Restaurant Marigona SHPK 158.50 Euro
23.12.2019 Koktej me rastin e përmbylljes së vitit 2019 Golden Day Restorant Pizzeria 445.00 Euro

 

Muaji Aktiviteti Lokali Çmimi
Maj Drekë zyrtare e organizuar me rastin e nënshkrimit të Memorandumit të Bashkëpunimit me Ministrinë e Infrastrukturës Restaurant Marigona SHPK 146.00€
Gusht Drekë zyrtare me rastin e hyrjes  në Superligë të Klubit të Basketbollit – Lipjani  SHPK “Centum” Lipjan  171.81€