Republika e Kosoves

Lipjan

 

Kryesuesi i Kuvendit

Biografia Personale

 

Emri: Daut                                                           

Mbiemri: Azemi

Data lindjes: 02.01.1985

Profesioni/Edukimi: Inxhinier i Shkencave Kompjuterike

 

Karriera e Punës:

Kryesues i Kuvendit të Komunës së Lipjanit nga 12.12.2017

Anëtar i Kuvendit të Komunes së Lipjanit për një mandat  2013-2017.

Anëtar i Komitetit për Politikë dhe Financa 2013-2017

Kryetar i Komisionit për zgjedhje të Këshillave të Fshatrave 2013-2017

 

Karriera Politike:

Anëtar i Kryesisë së LDK-së Dega në Lipjan

Kryetar i FRLDK-së Dega në Lipjan 2010-2016

Aktiv në strukturat e FRLDK-së dhe LDK-së që nga viti 2006.

Organizator i shumë aktivitetëve të ndryshme rinore, kulturore dhe politike.

 

Trajnimet/certifikimet:                  

Bursist i fondacionit gjerman Konrad Adenaur Stiftung gjatë 3 viteve 2009,2010,2011.

I certifikuar në shumë programe nga trajnime të ndryshme rreth politikave rinore, ndërkombëtare, integrime europiane, hartime të programeve politike dhe progameve zgjedhore e shumë trajnime të tjera që kanë qenë të nevojshme dhe janë aktualisht.

Po ashtu pjesëmarrës në shumë trajnime tjera dhe konferenca ndërkombëtare të organizuara nga KAS, NDI, OSCE, DEMOS etj.

 

Gjuhë të huaja:          Angleze dhe Serbo-Kroate (niveli mesatar)

Statusi familjar:          I martuar dhe ka një fëmijë

Vendi ku jeton:          Babush i Muhaxherëve, Lipjan.

 

 

Ukshin Shahini

Zyrtar administrativ

E-mail: ukshin.shahini@rks-gov.net