Republika e Kosoves

Lipjan

 

Kryetari Ahmeti uron të gjithë qytetarët e Lipjanit për festën e Kurban Bajramit!

2024/06/16 - 9:53

Të nderuar qytetarë,
Në këtë ditë të veçantë të Kurban Bajramit, dëshiroj t’ju uroj gëzim, paqe dhe begati. Le të jetë kjo festë një mundësi për të reflektuar mbi vlerat e sakrificës, dashurisë dhe solidaritetit që na bashkon.
Le të festojmë së bashku me familjarë e miq.
Gëzuar Kurban Bajramin!