Mirë se vini në Viti


Të nderuar vizitor,  Web-faqja zyrtare e Komunës së Vitisë vazhdon të jetë një dritare informative për qytetarët, ndonëse tani me një version më efektiv, ku ju ofron mundësin të informoheni me zhvillimet komunale e po ashtu edhe të ju ofroj shërbimet e nevojshme.

 

      
 
Fillimi
Komuna
Kuvendi
Shërbimet
Qyteti
Projektet
Lajmet
Shpalljet
Prokurimi
FAQ
 


 


Plani i Mobilitetit të Qëndrueshëm për Komunën e Vitisëmë shumë...


Raporti për Funksionimin e Komunave të Republikës së Kosovës  më shumë...


RAPORTI AUDITIMIT
Raporti i Auditorit të Përgjithshëm për Komunën e Vitisë për vitin 2013 më shumë... 


Strategjia Komunale për personat me aftësi të kufizuara (2015-2018) më shumë...


Strategjia pёr Informim dhe Komunikim e Komunёs sё Vitisё 2016-2018 më shumë...


Udhëzues për Biznes dhe Investime në Viti - më shumë...

A Business and Investment Guide for Viti - read more...


 Të Drejtat Gjuhësore në Kosovë


Ueb-faqja e Zyres së Komisionerit për Gjuhët më shumë... 


Të drejtat e përdorimit të gjuhëve zyrtare më shumë...


Rrugët e qytetit  të Vitisë
      Kontakto Komunën 

    0280/381-647
        prej orës 08:00-16:00

Kontakto Komunën

Njoftim

 Udhëzuesi për Aplikim  për Biznese Fillestare dhe Ekzistuese më shumë...

Lajme


Kryetari Haliti inspekton punimet në Gjimnazin “Kuvendi i Lezhës” në Viti
16 gusht 2017
Kryetari i Komunës së Vitisë, Sokol Haliti gjatë ditës së sotme ka vizituar Gjimnazin “Kuvendi i Lezhës” në Viti, për të parë nga afër punimet që po vazhdojnë në rivitalizimin e kulmit të kësaj shkolle por edhe në rregullimin e brendshëm, në veçanti në nyejt sanitare. Me këtë rast, ai është takuar edhe me një pjesë të personelit mësimor, të cilët thanë se përmes këtyre dy projekteve kjo shkollë po rregullohet dhe më të po krijohen kushte më të mira për mësimdhënie dhe mësim nxënie.
më shumë...

Në Komunën e Vitisë fillojnë punimet në rregullimin e katër tregjeve
16 gusht 2017
Në kuadër të një projekti të Komunës së Vitisë, pritet që së shpejti të filloj rehabilitimi i tregjeve të gjelbër dhe të kafshëve në Viti dhe Pozheran. Me këtë rast Kryetari i Komunës së Vitisë, Sokol Haliti dhe Veton Ademi, Drejtor për Bujqësi, Pylltari dhe Zhvillim Rural kanë vizituar sot fshatin Drobesh pasi që përballë të varrezave të këtij fshati kanë filluar punimet në ndërtimin e tregut të kafshëve. Ky treg deri me tani ka qenë për skaj të rrugës magjistrale Viti-Gërlicë. Tregu i ri i kafshëve në Drobesh do të këtë një sipërfaqe të rregulluar prej 1 hektarësh dhe zhvendosja e saj është mirëpritur nga qytetarët.
 
më shumë...

Në Letnicë u mbajt Manifestimi kushtuar “Zojës së Letnicës”
15 gusht 2017
 Në  Letnicë të Vitisë është mbajtur manifestimi kushtuar  Zojës së Madhe apo siq njihet tek besimtarët e krishterë si “Zoja e Letnicës”. Në kuadër të kësaj feste , u mbajt edhe mesha qendrore e festës ku morën pjesë përfaqësues të Institucioneve Lokale të Vitisë, KFOR-it, Ambasadave të huaja, besimtarë të krishterë por edhe mysafir nga vendet e ndryshme të botës. 
më shumë...

Në Pozheran fillojnë punimet në asfaltimin e rrugës “Rexhep Pira”
14 gusht 2017
Kryetari i Komunës së Vitisë, Sokol Haliti me bashkëpunëtor ka vizituar sot Pozheranin për të pare nga afër punimet që kanë filluar në asfaltimin e rrugës “ Rexhep Pira”. Me këtë rast ai është takuar edhe me banorë të këtij lokaliteti. Pozheranasit e kanë falënderuan kryetarin Haliti për këtë projekt infrastrukturor  cili po realizohet në këtë lokalitet me mjete vetanake të komunës së Vitisë dhe atë në kuadër të projektit për asfaltimin e rrugëve rurale.  Ndërkaq kryetari Haliti bëri me dije se institucionet komunale të Vitisë mbesin të përkushtuar që të investohet në të gjitha lokalitetet e kësaj komune e në veçanti në projekte që prekin interesin e shoqërisë. 
 
më shumë...

 

Komuna Online

DSC03291.JPG

  Kryetari i Komunës

z. Sokol Haliti 

 
  


  Buxheti i Komunës së Vitisë


 Nëse keni bërë kërkesë për dokumentet e Republikës së Kosovës) dhe prisni konfirmimin se dokumenti juaj është gati 
document_list.png