Republika e Kosoves

Viti

 SOKOL HALITI

(kryetar i Komunës së Vitisë)

E-mail: sokol.Z.haliti@rks-gov.net 

Sokol Haliti u lind më 08.08.1969 në fshatin Beguncë të Komunës së Vitisë.

Jeton dhe banon në Viti – rruga “Isa Boletini”.

Është i martuar dhe ka katër fëmijë.

 

Përgatitja profesionale:

 

Përvoja profesionale:

 

Përvoja specifike:

 

Nga aktivitetet e mëhershme: