Mirësevini në Rahovec

 

Faqja e Rahovecit do te jetë faqja, ne të cilën qytetaret e komunës sonë, por edhe me gjere, mund të informohen për punën dhe te arriturat tona, por edhe me preokupimet tona dhe te qytetareve tanë.!    më shumë...

UA-(2).jpg
Njoftimi-per-tatim-ne-prone.jpg

 

Lajme

Për keqpërdorim të pozitës zyrtare i ndërpritet marrëdhënia e punës zyrtarit në Komunën e Rahovecit
28 prill 2017

Kryetari i Komunës së Rahovecit Idriz Vehapi, pas marrjes së aktgjykimit përfundimtar nga Gjykata  Apelit e Kosovës , Departamenti për Krime të Rënda, për dënimin me tetë muaj burg të Hasan Hoti, tani më ish zyrtar  për pranimin e kërkesave në Qendrën për shërbime me qytetar pranë Drejtorisë për Administratë të Përgjithshme, ka nënshkruar vendimin për ndërprerjen e marrëdhënies së punës

më shumë...

Mbahet mbledhja e katërt e Kuvendit Komunal të Rahovecit , aprovohen të gjitha pikat
28 prill 2017

Kryesuar nga Nahit Elshani, kryesues i Kuvendit Komunal, është mbajtur mbledhja e katërt e rregullt e Kuvendit Komunal të Rahovecit për vitin 2017.

më shumë...

Në Drenoc u shënua 19 vjetori i daljes publike të Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës
26 prill 2017

Në fshatin Drenoc të Komunës së Rahovecit sot u mbajt tubim gjithë popullor, për shënimin e 19vjetorit të daljes publike të Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës në Zonën e Operative të Pashtrikut.

më shumë...

Komuna e Rahovecit formon komisionin për organizimin e festivalit tradicional të folklorit “Anadrinia Jehon 2017
26 prill 2017

Kryetari i Komunës së Rahovecit, Idriz Vehapi ka nënshkruar sot vendimin për formimin e komisionit për organizimin e festivalit tradicional të folklorit “Anadrinia Jehon 2017” i cili mbahet në fshatin Dejnë dhe këtë vit shënon edicionin e 16-të.

më shumë...

 

Hyrja


Komuna Online

Buxheti 2017

Raportet Financiare

Lista e projekteve kapitale 2017

KAB-i

Raportet e Kryetarit

Presentation31.jpg


riatdhesimi.jpg

E-drejta-per-mbrojtjen-e-te-dhenave-personale-(1).jpg

meetyourheroes-banner-al1-(2).jpg
Fushata-per-ngritjen-e-vetedijesimit--Mos-e-bo-berllog----Projekti-DEMOS--2016.jpg

Gjendja Civile

Nëse keni bërë kërkesë për dokumentet e Republikës së Kosovës) dhe prisni konfirmimin se dokumenti juaj është gati
document_list-(1).png

Buletini-(1).jpg

Satatuti i komunësLogo-Statuti-i-qkmf.jpg

Logo-qasja-ne-dokumente-zyrtare.jpg

EC Ma Ndryshe dhe Instituti GAP

buxhetometri.jpgfatura-online-(1).jpg