Republika e Kosoves

Rahovec

THIRRET MBLEDHJA E KOMITETIT PËR KOMUNITETE, E DYTA PËR VITIN 2024

2024/04/24 - 3:46

🔸Ftohen anëtarët e Komitetit për Komunitete të KK Rahovec, që të marrin pjesë në mbledhjen e dytë, e cila do të mbahet me datë: 07 maj 2024 (e martë), me fillim në ora 09:30, në sallën e kuvendit komunal – Rahovec.
🔸Për këtë mbledhje propozohet ky
R E N D D I T E 👇🏼
1. Aprovimi i procesverbalit nga mbledhja e kaluar;
2. Gjendja e infrastrukturës në vendbanimet e komitetit joshumicë;
3. Vizitë në Sh.F.M.U “Gëzim Hamza-Piktori” – Rahovec, në Sh.M.L “12 Maji” dhe Sh.F.M.U “Katër Dëshmorët” – Ratkoc;
4. Të ndryshme