Republika e Kosoves

Rahovec

Sot, kryetari Latifi nënshkroi kontratat me tre praktikantë nga skema praktike në punë

2024/04/23 - 2:10

Sot, kryetari Latifi nënshkroi kontratat me tre praktikantë nga skema praktike në punë, në kuadër të programit të Kombeve të Bashkuara për Zhvillim (ReLOaD2/UNDP).
Komuna e Rahovecit është e hapur dhe u jep mundësi të gjithë kuadrove të rinj për aftësim profesional.