Republika e Kosoves

Hani i Elezit

Misioni & Vizioni

Faqja zyrtare në internet e Komunës së Hanit të Elezit është dritare përmes së cilës qytetarët e komunës sonë, por edhe më gjërë, mund të informohen për punën dhe të arriturat tona, por edhe me preokupimet tona dhe të qytetarëve tanë.

 

Kyçu

Regjistrohu

kalendari

Shiko online mbledhjen e Kuvendit të Komunës

Sondazhi

Si ju pëlqen faqja e re e Komunës së Hanit të Elezit

  • Shumë mirë (55%, 6 Votes)
  • Jo e mirë (27%, 3 Votes)
  • E mirë (18%, 2 Votes)

Total Voters: 11

Loading ... Loading ...

sherbimet

Qasja ne dokumente zyrtare

Portali shteteror

Platforma e komunikimit online

Pagesat e tatimit ne prone

Licensa

SI TË PAJISEM ME LEJE NDËRTIMORE

Institucionet e Republikës së Kosovës

Harta e qytetit

Ndreqe.com

E-Administrata

Publikime-Si i shpenzon shteti paret tona?

Profili i komunës