Mirë se vini në ueb faqen zyrtare të Komunës së Vushtrrisë

Një prej segmenteve të rëndësishëm të administrimit të pushtetit lokal pa dyshim se është transparenca dhe ofrimi i informacioneve të nevojshme qytetarëve dhe gjithë institucioneve që kanë të bëjnë me administratën lokale. Duke qenë koherent me trendët më bashkëkohore të komunikimit, me qëllim që qytetarit ti ofrohen sa më shumë informata, në këtë ueb faqe do të gjeni informacione dhe dokumente të shumta për Komunën s Vushtrrisë si dhe punën e Kuvendit Komunal dhe organeve tjera të administratës Komunale.

  Facebook       Twiter       Google +      Youtube

Ju keni një version të vjetër të Adobe's Flash Player. Merre Flash player .
 

Historiku

Vushtrria ose Vicianumi siç është quajtur përpara sipas emrit të vjetër ilir, është lokalitet antik, që daton qysh nga mesjeta, edhe para Perandorisë Romake, përkatësisht që nga koha e dardanëve. Viciana në fund të shekullit I para l. K. pushtohet nga Perandoria Romake. Gjatë periudhës së pushtimit romak (I–V) Viciana kishte arritur një zhvillim të konsiderueshëm ekonomik dhe kulturor.   lexo më shumë >>

Lajme

Njoftim-Mbahet Akademia përkujtimore
27 prill 2017
 Kushtuar Martirëve të rënë në Studime më 2 Maj 1999, Akademia mbahet pranë Varrezave të Martirëve në fsahtin Studime më 2 Maj 2017 në ora 12:00. më shumë...

Njoftohen qytetarët e Komunës së Vushtrrisë se më 04.05.2017 ( ditë e enjte) mbahet mbledhja e jashtëzakonshme e Kuvendit Komunal
26 prill 2017
Në bazë të nenit 44.1 të Ligjit nr. 03/L-040 për Vetëqeverisjen Lokale, nenit 6 të Udhëzimit Administrativ (MAPL) nr. 02/2015 për Mbajtjen e Mbledhjeve të Kuvendit të Komunës, nenit 46.2 të Statutit të Komunës, dhe nenit 9.1 të Rregullores për Punën e Kuvendit të Komunës dhe Organeve të tij, si dhe me kërkesën e një të tretës (1/3) të anëtarëve të kuvendit, është caktuar mbajtja e mbledhjes së jashtëzakonshme të Kuvendit të Komunës së Vushtrrisë e cila do të mbahet më datë 4 maj 2017 (e enjte ) me fillim në ora 16:00.

Mbledhja do të mbahet në sallën e Kuvendit të Komunës.

Për këtë mbledhje propozohet ky:

R E N D D I T E


1. Shqyrtimi i Draft-Planit Zhvillimor Komunal i Komunës së Vushtrrisë 2016-2024
më shumë...

Edhe shëndetësia e Komunës së Vushtrrisë nesër në grevë 24-orëshe
26 prill 2017
 Në njoftimin e DKSHMS dhe të QKMF thuhet se gjatë kësaj kohe do të punojë vetëm Reparti i Emergjencës dhe ai i Vaksinimit.
Federata e Sindikatave të Shëndetësisë së Kosovës lut opinionin e përgjithshëm për mirëkuptim dhe ditën e Grevës mos të paraqitën ata që nuk kanë nevojë urgjente për shërbime shëndetësore.
Me këtë rast kërkohet nga qytetarët mirëkuptim, sepse kjo grevë përveç kërkesave për përmirësim dhe rritjen e mirëqenies së punëtorëve shëndetësorë ka të bëjë edhe me përmirësimin e cilësisë të shërbimit ndaj popullatës tonë, thuhet në njoftim.
më shumë...

 
 

Hyrja


Aplikimi Online


Të drejtat për mbrojtjen e të dhënave personale
Vazhdimi-i-faljes-se-borxheve.pdfNjoftim për vazhdimin e afatit per faljen e borxheve

Lista e borxheve
 

kallxo.com

Lajmet e fundit

Manifestime kulturore


DitetHasanPrishtina.jpg