Republika e Kosoves

Vushtrri

Maliq Ferizi

Drejtor i Drejtorisë për Mbrojtje dhe Shpëtim

Maliq Ferizi lindi në vitin 1967 në fshatin Pestovë. Karrierën profesionale e ka filluar në vitin 1985 fillimisht si pjesë e stafit profesional në ndërmarrjen KNI “Ramiz Sadiku”, pastaj ka vazhduar nga viti 2000-2017 si pjesë e stafit të KRK (Kreditimi Rural i Kosovës) dhe se fundmi ka qenë pjesë e stafit “Agro-Vin”.

Ka ndjekur trajnime të ndryshme e në veçanti në lëmin e Menaxhimit me organizata dhe akademi të ndryshme.

Krahas punës dhe angazhimit profesional ka pasur  edhe angazhim  politik  në degën e Aleancës për Ardhmërinë e Kosovës në Vushtrri dhe vazhdon të ushtroj detyrën e anëtarit të kryesisë në degën e Aleancës për Ardhmërinë e Kosovës në Vushtrri.

Më 19 dhjetor 2021, Maliq Ferizi, u emërua Drejtor i Drejtorisë për Mbrojtje dhe Shpetim.

Jeton në fshatin Pestovë, është i martuar dhe ka tre fëmijë.

 

maliq.ferizi@rks-gov.net

038 200 42420

Adresa: Rruga “Isa Boletini” nr.10

42000 Vushtrri, Kosovë

Zyra nr: 23

 

Kompetencat dhe përgjegjësitë e Drejtorisë për Mbrojtje dhe Shpëtim: