Qyteti-i-Decanit2.JPG
 


 

 Diaspora-(2).jpg

Broshura - Tatimi në Pronë
Broshura-Tatimi-ne-Prone.jpg

 Reklama - Tatimi në Pronë


Listat - Borxhet e Tatimit  2001-2014
LISTAT---BORXHET-E-TATIMIT.jpg

SHTYP FATURËN E TATIMIT
NË PRONË /  E - FATURA

Tatimi-ne-Prone---PNG.png

 INSTGAP.jpg

STRATEGJIA--E-KOMUNES-PER-INFORMIM-DHE-KOMUNIKIM--2015---2019.png

Lajmet

Njoftim për dt.28.07.2017
26 korrik 2017
 NJOFTIM PËR HAPJEN E TREGUT MOBIL TË PRODHUESVE BUJQËSOR NË RAJONIN E DRINIT

                      GLV”Gjeravica” është duke implementuar projektin “Tregu Mobil i Prodhuesve Bujqësor në Rajonin e Drinit”, i bashkefinancuar nga Agjencinë Gjerman për Zhvillim Ndërkombëtar- programi GIZ-Cosira dhe komunat e Deçanit, Pejës dhe Istogut.

                      Ky projekt ka për qëllim që të i ndihmoj të gjithë prodhuesit bujqësorë të komunave të këtij rajoni, duke u mundësuar shitjen dhe promovimin e prodhimeve të tyre në hapësirat më të frekuentuara mu  në qendrat urbane si dhe në pikat më të frekuentuara turistike të këtyre komunave.

                      Gjithashtu projekti ka për qëllim edhe ofrimin e mundësive të furnizimit të konsumatorëve vendor, turistëve, tregut  dhe restoranteve me prodhime të freskëta vendore.

               

më shumë...

Është mbajte mbledhja e rregullt e KPF-së
26 korrik 2017

Panairi veror ,,Deçani 2017’’ mbyllet më sukses , pjesëmarrësit e vlerësojnë lartë organizimin
24 korrik 2017

Nis edicioni i katërt i panairit tradicional në Deçan ,,Deçani 2017,,
21 korrik 2017

Hendbollistja Merlind Nexhdet Qorraj që jeton në Norvegji nderohet më mirënjohje
21 korrik 2017

Komuna e Deçanit e përgatitur për ti pritur bashkatdhetarët
20 korrik 2017

 


     z. Rasim SELMANAJ
      Kryetar i Komunës
_______________________
     
PROFILI-I-KOMUNES---DECAN.png
________________________


StatutiiKomunes.png

UdhezuesiPerQytetar-(2).png

PasqyratDhePlaneteKomunes

 QASJA-NE-DOKUMENTET-PUBLIKE-(1).jpg

Turizmi - Perspektiva e Qytetit të Deçanit

Kontakto Komunën
TELFIX.jpg

________________________

TELEFONI-EMERGJENT.jpg
Nr. i Telefonit Emergjent
" 193 "
Vala / Ipko / Fiksi

________________________